Not Only White

NotOnlyWhite by studio Marike Andeweg is een Nederlands design label met onderscheidende en mooie sanitair producten. Ik was al snel gecharmeerd van de prachtige producten met een cleane en speelse uitstraling met oog voor detail. Nog meer gecharmeerd ben ik van Marike Andeweg die al een aantal designprijzen in de wacht sleepte en die met haar talent en doorzettingsvermogen nog veel meer gaat bereiken.

De wastafels zijn de core business van NotOnlyWhite. Daarnaast bedraagt de collectie bijpassende accessoires. Het bijzondere van de producten is dat ze esthetisch gezien echte eye-catchers zijn maar tegelijkertijd moeiteloos met hun omgeving integreren. Zuiverheid en bruikbaarheid zijn de handvaten voor Marike's designs. Wat haar het meest inspireert is de uitdaging om een puur, eenvoudig product te creëren. En dat is wat mij ook zo aanspreekt. Een product moet functioneel, puur en mooi voor het oog zijn. Het liefst ook gemaakt van een duurzaam materiaal. NotOnlyWhite heeft dit vertaald in mooie, eenvoudige doch sprekende ontwerpen die je badkamer karakter geven. 

Zie hieronder een aantal producten van NotOnlyWhite en klik op de foto om te vergroten. Voor meer info ga je naar de website en voor meer inspiratie ga je naar Baden Baden Interior die al jaren de producten van Marike Andeweg verkopen en toepassen in de mooiste badkamers.