Fall

Oktober daar ben je dan. En zo ook de herfst. De dagen worden korter, donkerder en regenachtiger. Tijd voor een lichtpuntje!

Verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur. Het is onmisbaar, functioneel en sfeerbepalend. Kaarslicht geeft sfeervol licht, daarom branden we s'avonds maar al te graag de kaarsen. Kevin Reilly heeft een collectie bijzondere lampen ontworpen waardoor we altijd die 'kaarslicht' sfeer kunnen behouden. Hanglampen vol staand met vele kaarsen die een sfeervolle verlichting aan de ruimte geven en ook het object eronder functioneel aanlichten. Daarbij zijn de lampen een echte eye catcher in de ruimte. Modern vormgegeven met een knipoog naar het verleden waarbij kaarslicht de enige lichtbron was in huis.

Mijn favoriet uit de collectie is de rechthoekige Altar met zijn vele kaarsen op een strak zwevend plateau, echt hét lichtpuntje in je interieurDeze lamp blend goed in zowel een moderne loft als in een landelijke villa. Dat is zo bijzonder aan de Altar. Mooi toegepast boven een eettafel, in een entreehal en zelfs boven een bad.

De kaarsen zijn gemaakt van een speciale was die niet smelt en hittebestendig is. Het zijn dus eigenlijk geen kaarsen maar lamp hulzen die functioneren als kaarsen! Vele maten en modellen zijn verkrijgbaar. Een leuke variatie op de Altar is de Hemel of het nieuwste model de Gem. Bekijk alle andere modellen hier.

Kevin Reilly Lighting is exclusief verkrijgbaar bij Baden Baden Interior in Amsterdam of in de webshop. Vele sfeerverlichte avonden toegewenst!