Sneak preview

Vandaag heb ik met collega Nicolien de styling gedaan voor de fotografie van een villa in Amsterdam. Al vroeg in de morgen fietste ik met een enorme bos bloemen, die we nodig hadden voor de styling, naar de locatie aan het Vondelpark. Eenmaal binnen was ik verwonderd van het interieur, de indeling en de eigenaren met hun drie mooie kids. In de hal hangt de Skygarden lamp van Marcel Wanders (in het echt nóg mooier) en lopen we verder door het huis komen we een foto tegen van Massimo Vitali. In de werkkamer hangt een foto van Jack Nickelson door Albert Watson en in de master badkamer is gebruik gemaakt van mijn favoriete tegels van Patricia Urquiola. Verder zien we de Dieke bank van Piet Boon en maatwerk meubelen en wastafels. Uiteraard zagen we nog veel meer, maar daar zullen jullie nog even op moeten wachten! Hier alvast een sneak preview :) 

Interieur design door Baden Baden Interior. Styling: Nicolien Nijland en Isabella Machinè. Fotografie: Marjon Hoogervorst