Sinterklaas shopt online

Sinterklaas is in aantocht; de tijd breekt aan om te rijmen en te dichten en op zoek te gaan naar originele, persoonlijke cadeautjes. En dat is ieder jaar weer een uitdaging! Dit jaar shop je gemakkelijk vanuit huis. In onze online shop kun je weer een hoop inspiratie opdoen voor het interieur. De Sint is ook dol op onze webshop, want hoe meer er online wordt besteld, hoe minder daken hij hoeft te beklimmen. Heb je zelf wat op je verlanglijstje staan uit onze webshop? Dan kun je je favoriete item online sharen of mailen, als hint voor de Sint!

Tot 5 december ontvang je 10% korting in de webshop aan de hand van deze actiecode: NWSNOV2012. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de leukste accessoires. Dan houd je meer tijd over voor de gedichten, surprises en pepernoten bakken!  We wensen je een heerlijk avondje in een sfeervol interieur met veel warmte en gezelligheid!

Klik op een afbeelding op te shoppen..