Christmas wishlist

De dagen worden korter, kouder en hopelijk ook witter! De kerstman is in aantocht en heeft het druk met de kerstinkopen. Om de goede man een handje te helpen maakte ik een selectie kerstcadeaus die niet op je wishlist mogen ontbreken. Ook het Baden Baden Interior team geeft persoonlijke cadeautips in de nieuwsbrief, lees 'm hier.

De showroom is helemaal in kerstsfeer dus de moeite waard om even een bezoek te brengen aan het interieur walhalla. De etalages zijn mooier dan ooit, inclusief de nieuwe Nuvola bank (!) en van de cadeautafel wordt je heel hebberig, hier vind je gegarandeerd een passend cadeau.

Ik wens jullie veel cadeau inspiratie en vooral hele gezellige en liefdevolle feestdagen!

Producten zijn afkomstig van Baden Baden Interior. Styling door mij.

  • Foto 1: Karin Meyn styling boek. Badproducten en geurkaars van Ex Voto Paris. Servies van Mud. Kan van Eric Gutter. Overige accessoires van Baden Baden Interior.
  • Foto 2: Handdoeken van Hamam. Badproducten en geuren van Ex Voto Paris. Keramieken trey van Rina Menardi. Overige accessoires van Baden Baden Interior.
  • Foto 3: Stool Oscar Maschera caballito. Schaaltjes van Rina Menardi. Overige accessoires van Baden Baden Interior.
  • Foto 4: Servies van Mud. Overige accessoires van Baden Baden Interior.
  • Foto 5: Boek Piet Boon 3. Lampje van Flos. Kunstwerk van Yvonne de Witte. Overige accessoires van Baden Baden Interior.

Al products are from Baden Baden Interior. Styling by me.