The Shop at Bluebird

CollageShopatBluebird.jpg

Zoals jullie weten heb ik de feestdagen in London doorgebracht, lucky me! Dit adresje wilde ik graag nog met jullie delen want het is leuk en inspirerend: The Shop at Bluebird. Het is een lifestyle store gevuld met de mooiste producten en zeer smaakvol ingericht. Je vindt er dames- en herenmode, accessoires, interieur artikelen, boeken en muziek en zelfs en spa. De collecties van The Shop at Bluebird zijn vernieuwend en een mix van hippe designers tot aan unieke en nog niet ontdekte merken. Acne, Maison Martin Margiela, The Row, Forte Forte, Marc Jacobs; zo veel moois onder één dak! Of zoals ze zelf zeggen; de winkel geeft het gevoel alsof je door je favoriete magazine bladert.

Je vindt dit walhalla op 350 Kings Road in een oude auto garage / benzine pomp, wat het enorme oppervlak verklaart. Ze symboliseert het Londense karakter van deze buurt in de jaren '60 en '70 toen het een melting pot was van fashion en style. Staat London nog niet in je planning komende tijd? Dan kun je online shoppen: www.theshopatbluebird.com

Enjoy!