Binnenkijken bij oprichtster van NSMBL; Anna Nooshin

Eigenaresse van online magazine NSMBL en powerlady Anna Nikbath Nooshin is voor veel vrouwen een inspiratiebron op het gebied van lifestyle. Binnen korte tijd groeide haar site uit tot een van de grootste lifestyle titels van  Nederland. Ze reist de wereld over en werkt samen met grote labels.

Met zo’n creatieve loopbaan zoals die van Anna, was ik reuze benieuwd hoe dit zich heeft vertaald naar haar interieur. Ik neem jullie mee naar het Amsterdamse appartement van deze style guru. Neem een kijkje in het bijzondere en karakteristieke interieur waar haar gouden regel is toegepast; ‘niets van Ikea. Het interieur moet simpel  blijven met liefde voor kwaliteit en design’.

In een modern appartementen complex nabij het Centraal Station in Amsterdam woont Anna met haar vriend Danny. Ze hebben er een bijzonder en eigen plekje van gemaakt. Bij binnenkomst kan je eigenlijk niet anders dan verliefd worden op dit interieur.  Het is een mix van modern, vintage en stoer industrieel. Het is clean maar met de juiste hoeveelheid styling en weinig poespas; ‘ik wil niet te veel prullen hebben’.

IMG_8452.png
IMG_8456.png
IMG_8463.png
IMG_8574.png
IMG_8565_2.png
IMG_8532.png
IMG_8488.png
IMG_8556.png

Wat is voor jou belangrijk in een interieur? ‘Een huis waar je fijn kunt thuiskomen. Ik vond het een uitdaging om opvallende items te mixen met basic meubelen, zoals een oude grammofoonplaat met een zwart houten tafel op stalen poten. Het geheel is simpel en dat wil ik graag zo houden. Ook vind ik het belangrijk dat de spullen in mijn huis een verhaal hebben, een geschiedenis, een mooi verleden.’

Je favoriete item en favoriete plek in huis? ‘De eettafel is mijn favoriete plek. Deze heb ik op maat laten maken met bijpassende stoelen die ik zelf heb ontworpen. Mijn favoriete item is het rode Perzische tapijt. Dat laatste heeft mijn moeder helemaal uit Iran voor me meegenomen, wat het extra bijzonder maakt.’

Woontip aan de lezers? ‘Sla de grote woonboulevards over en word beste vrienden met Marktplaats. Je kunt hier zoveel mooie dingen vinden. Online kun je ook veel inspiratie opdoen, bijvoorbeeld op de woonsectie van NSMBL, Tumblr en Pinterest. En vooral: maak het eigen, het is je thuis.’

Bijna alle meubelen heeft Anna gekocht tijdens haar reizen en het struinen door eigen land. Het geheel is afgestyled met producten van Baden Baden Interior. Je kunt nu het mooie panterprint kussen van Lindell & Co uit het interieur van Anna WINNEN! Het kussen is gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol met een katoenen achterkant. Dit natuurlijke dessin is uiterst precies handgeborduurd. Het met veren gevulde binnenkussen is gemakkelijk uit te nemen. Maat 30 x 40. WAT MOET JE DOEN? Like de Baden Baden Interior facebook pagina HIER en share de winactie op je eigen pagina. De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt via de Baden Baden Interior facebook pagina. DUS: LIKE ★ SHARE ★ WIN!

WIN_actie.jpg

Shop de styling uit Anna'a interieur hier. Voor meer productinformatie kun je een comment onder deze post plaatsen. Styling en fotografie door Isabella Machinè.